Floor Plan Web Voordelen

Floor Plan Web Team

De voordelen van het werken met een professioneel team

Ons team van ervaren plattegrondontwerpers is geselecteerd uit de beste ontwerpers die we kunnen vinden. Zodra een ontwerper voor ons begint te werken, wijzen we ze toe aan het juiste individuele team dat overeenkomt met hun eigen vaardigheden. Een totaal van vier verschillende teams varieert van stagiair tot junior en senior specialist ontwerper in plattegrondontwerp.Sommige van onze ontwerpers werken hier al jaren, terwijl jonger talent het misschien als een goede extra opleiding en motivatie ziet om hun ervaring in het ontwerpen van plattegronden verder te ontwikkelen.

Wij implementeren ervaring en kwaliteit in uw projecten

De structuur in ons bedrijf is gebouwd om te groeien en ervaringen te delen om tot de beste kwaliteit in plattegrondontwerp te komen. Daarom zijn de afdelingsmanagers en CEO ervaren ontwerpers met een grote geschiedenis en portfolio in ontwerpprojecten. Met hun begeleiding en verantwoordelijkheid met betrekking tot kwaliteitscontrole, kunnen onze ontwerpers de beste kwaliteit plattegronden en 2D- of 3D-ontwerpen genereren.

Van het kleinste vakantieverblijf tot grootschalige condominiumprojecten volgens internationale normen in ontwerp en architectuur, ons team staat klaar om zich aan uw project te binden met passie voor design.

Onderdeel van de nieuwe generatie, moeten we niet alleen mee gaan in de tijd van technologie, meest belangrijkste is het sociale bestaan binnen de maatschappij waarin we leven. Millennials en toekomstige generaties veranderen de wereld, ook de manier van zakendoen en ondernemen.

Reconnecting 360 hanteert een business model waarbij de kracht zit bij onze klanten & collega’s die producten & diensten leveren. Prijs-kwaliteit staat voor een koper voorop, echter houden wij ook rekening met onze leveranciers. Bijdragen van een tekenaar, fotograaf of inmeter aan dienstverlening staat hier hoog in vaandel. Wij staan garant voor maatschappelijk verantwoord ondernemen in binnen en buitenland.

Plattegrond Ontwerp Service

Onze Plattegrond Diensten

Atmosferische Plans
Deluxe 2 and 3D Plattegrond
Kaart met meetrapport
Tuin plannen en bijgebouwen

Plattegronden kunnen worden geleverd als een blauwdruk (bouwplan) of als een schets